Виртуален картен сървър

Виртуалният картен сървър позволява търсене и показване на различни обекти върху картите във всеки град - Държавни и общински органи и институции, Болници и поликлиники, Учебни заведения и Детски градини, Културни центрове, Театри, Музеи, Галерии, Транспорт и туризъм и др.

Кратко описание на Виртуалния картен сървър

 

Виртуалният картен сървър позволява създаването и поддържането на клиентски бази данни чрез оторизиран достъп, както и добавянето на бази данни дори и като текстови файлове, стига обектите да имат координати.

Виртуалният картен сървър е услуга, която Ви позволява да разположите Ваша база данни с обекти върху картите в сървърите на BGmaps.com, да търсите обекти, най-близки до дадена точка, да показвате обекти от различни категории и подкатегории с различни иконки директно във Вашия сайт, като можете да бъдете убедени, че разположението на обектите Ви ще бъдe представено по възможно най-добрия начин в интернет пространството.

Предлагаме лесен за вграждане в структурата на Вашия сайт модул. Той може да съдържа полета за търсене, подробна карта, обща карта и различни контроли за навигация.

Услугата ВИРТУАЛЕН КАРТЕН СЪРВЪР се предоставя с помощта на специално разработен темплейт, който може лесно да бъде вграден в структурата на клиентския сайт.

 Мобилно приложение Виртуален картен сървър

Кратко описание на Мобилното приложение
Виртуален картен сървър

 

Позволява търсене и показване на различни обекти във всеки град - Държавни и общински органи и институции, Болници и поликлиники, Учебни заведения и Детски градини, Културни центрове, Театри, Музеи, Галерии, Транспорт и туризъм и др. в специално приложение за мобилни устройства.

 

  Изберете  темата, която е интресна за Вас. В специализираната страница, която ще се отвори ще намерите повече информация и конкретни указания как да продължите. Много от системите имат демо вариант, който ще Ви помогне да получите конкретна представа за практическите ползи.

Като принцип на работа сме възприели:

  1. Попълнете регистрационната форма. Бъдете прецизни при попълване на данните. Те ще бъдат ползвани само за контакт с Вас.
  2. Ще получите обратен иМейл с указания и контактна информация.

Ще се радваме да бъдем полезни.

Успех

 Уеб базирано приложение Моят град

специално приложение за връзка между институциите и граждани, в което потребителите да могат да подават сигнали към съответните държавни или общински институции и модул, чрез който оторизирани служители в институциите ще могат да обработват сигналите и да дават обратна връзка.

Кратко описание на Уеб базираното приложение Моят град

Уеб базиранонто приложение Моят град прездставлява специално приложение, в което потребителите да могат да подават сигнали за бедствия, аварии, събития, нередности и др. към съответните държавни или общински институции и модул, чрез който оторизирани служители в институциите ще могат да обработват сигналите и да дават обратна връзка за предприетите мерки и направените стъпки до момента за решението на проблема.

Техническа информация - Позволява създаването на няколко различни нива на достъп - за служителите на институциите – администраторски модул и за гражданите - потребителски модул.

XML интерфейс за оптимизиране на маршрути

Модул за оптимизиране на маршрути. Решаване на задачи на търговския пътник в многоточкова динамична среда. Възможност за показване на текущите маршрути и обекти върху карта.

Кратко описание на XML интерфейса за оптимизиране на маршрути

 

Изграждане на модул за оптимизиране на маршрути и решаване на задачи на търговския пътник в многоточкова динамична среда, съобразяване с приоритети и пренареждане в реално време.

XML интеграция в десктоп или уеб базирани приложения при налична онлайн връзка с сървърите на ДАТЕКС ГИС Център.

XML услуга

 

Модул за ГИС обработка на динамично подавани данни за различни цели. Възможност за показване на маршрути и обекти върху карта.

Кратко описание на XML услугата

Това е специализирана услуга за разработчици, която позволява вграждането на растерни карти или резултати от търсенето на адреси и обекти от общите или потребителските бази данни на www.bgmaps.com в web базирани приложения на клиента.