От къде да започна ? От къде да започна ?

  Първата стъпка, която трябва да направите е да се регистрирате. Ние ще се свържим с Вас и ще Ви осигурим достъп до демонстрационна система. Ще можете да проверите необходимите Ви функции. Ние ще Ви помагаме ONLINE, за да навлезете по-бързо в системата. ще Ви предложим план за обучение на Вас и колегите Ви.

Втората стъпка е сключването на договор и предоставянето на реалната Ви система за работа.

Ние ще бъдем постоянно налични за Вашите въпроси и коментари.

Обърнете внимание и на другите системи, предлагани в портала. Техният брой ще расте постоянно.

 

НКИТЕС

 

Кратко описание на системата Кратко описание на системата

  Системата за управление на документи предоставя пълен набор от функции, чрез които можете да съхранявате и манипулирате над документи (електронни файлове) :

  1. Пълен набор от функции за създаване и манипулация на файлове. Поддържат се повечето популярни формати Libre Office, MS Office, Adobe PDF, CAD и други. Ние съхраняваме файловете и управляваме едновременния достъп и праводостъпа към тях. Приложенията за техното създаване и редактиране трябва да имате инсталирани на Вашия компютър. Работа с таблети.
  2. Екипни пространства. Можете да споделяте и да работите заедно с документите в екип. Можете да създавате екипни пространства по дирекции, отдели, проекти, външни изпълнители, лични. Сами назначавате правата на достъп. Създавате си сами най-комфортния начин за Вас за ефективна работа.
  3. Версии. За всеки файл можете да поддържатe практически неограничен брой версии. Версия се създава и когато друг колега от екипа променя нещо във файла. Никога не можете да загубите съдържанието на файла. Публикация на окончателна версия, достъпна само за четене от всички в екипа.
  4. Характеристики на файла. Можете да въвеждате като неотменима част към файла кратки и дълги анотации, забележки, категории. Без да отваряте файла можете да видите анотациите към него.
  5. Официални документи и регистри. Когато един файл стане важен за административното управление, тогава можете да създадете официален документ, като го регистрирате в създаден предварително класификатор. Този документ можете да възложите за изпълнение на друг Ваш колега. Този процес може да се стандартизира.
  6. Можете да опишите ( Ние можем да Ви помогнем) Вашите бизнес процеси и така да облекчите работата на Вашите колеги и да гарантирате спазването на законите и наредбите в администрацията.

За да използвате услугата ще Ви е необходим компютър и Интернет. Груповата работа с документите се осигурява чрез системата.

Цялата система може да бъде инсталирана и при Вас. Регистрирайте се и поискайте оферта.

Системата е реализирана с любезното съдействие на ИНТЕПРО Солюшънс, съосновател и член на НКИТЕС.